Προφίλ

ΠΡΟΦΙΛ

Η εταιρία ΑΦΟΙ ΜΠΑΛΟΥΡΔΟΥ ΟΕ δρύθηκε το 1986 στο Ηράκλειο Κρήτης και από τότε μέχρι και σήμερα δραστηριοποιείται στο χώρο του εμπορίου χρώματος. Πριν από τριάντα χρόνια που ξεκίνησε να ασχολείται με τα χρώματα δεν υπήρχαν φασματογράφοι, και χάρη στη γνώση του έμπειρου προσωπικού κατάφερε να προσφέρει σε εσάς τους καλύτερους συνδυασμούς αποχρώσεων, για όσο γίνεται πιο ακριβή αποτελέσματα. Με τη πάροδο του χρόνου και την εξέλιξη της τεχνολογίας, αναβαθμίσαμε τη δουλεία μας με τη χρήση φασματογράφου, ώστε να μπορούμε να προσφέρουμε σε εσάς μια τεράστια γκάμα σε χρώματα αυτοκίνητων και οικοδομής και να έχουμε ένα άριστο αποτέλεσμα στις χρωματολογικες σας επιλογές.

ΧΡΩΜΑΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Για να σας προσφερουμε την καλυτερη ποιοτητα στο χρωμα αυτοκινητου συνεργαζομαστε με σπουδαίες εταιρίες όπως την εταιρία ΑΚΖΟ ΝΟΒΕL (SIKKENS-LESONAL) η οποία εδρεύει στην Ολλανδία και έχει παγκοσμίως την πρώτη θέση στην αγορά επισκευαστικής επαναβαφής αυτοκίνητου κ.ά. Με τα προϊοντα μας καλύπτουμε μια ολοκληρωμένη σειρά φροντίδας για το αυτοκίνητο σας, όπως προστασία του χρώματος βαφής, προϊόντα για γυάλισμα, διόρθωση κάποιας ζημιάς όπως απομάκρυνση γρατζουνιών, άλλων χρωμάτων και άχνας και προϊοντα για τη καλυτερη λειτουργια του οχηματος σας. Ακομα εχουμε τη δυνατότητα να δημιουργησουμε οποιοδηποτε χρωμα επιθυμειται για το αυτοκινητο σας, για την επαναβαφη αυτου ή καποιου εξαρτήματος του. .

Επίσης η εταιρία ΑΦΟΙ ΜΠΑΛΟΥΡΔΟΥ συνεργάζεται με αντιπροσωπίες αυτοκίνητων σε ολοκληρη την Κρήτη, με εταιρίες ενοικιαζόμενων αυτοκίνητων, με μεγάλα τουριστικά γραφεία για την επαναβαφη και επισκευη οποιουδήποτε οχήματος. Πιστοί μας πελάτες παραμένουν τα μικρά και μεγάλα συνέργεια της Κρήτης που ήταν οι πρώτοι που μας εμπιστεύτηκαν. .

ΧΡΩΜΑΤΑ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ

ΧΡΩΜΑΤΑ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ Στο χώρο της οικοδομής προμηθευόμαστε τα υλικα μας απο κορυφαίες εταιρίες όπως NEOPAL ΧΡΩΤΕΧ κ.τ.λ. Έχουμε την δυνατότητα να δημιουργήσουμε για εσας πάνω από 200.000 αποχρώσεις παραλληλα με την χρήση φασματογράφου. Ακόμα στηρίζουμε την μόνωση και στεγανοποίηση της οικοδομής με προτάσεις από τις εταιριες κ.τ.λ. Στα προϊόντα του χρωματοπωλείου ΜΠΑΛΟΥΡΔΟΥ/strong> θα βρείτε πιστοποιημένα οικολογικά υποαλλεργικά χρώματα με χαμηλές ή και μηδενικές οσμές κατάλληλες για ειδικές εφαρμογές. Το δίκτυο εξυπηρέτησης πελατών εξασφαλίζει τη διανομή των προϊόντων μας από την εταιρία στο χώρο σας. Συνδυάζοντας λοιπόν την αρίστη εξυπηρέτηση των έμπειρων πωλητών μας, τις καλύτερες τιμές και την παράδοση των προϊόντων στο χώρο σας, οι πελάτες μας, που χρόνια τώρα μας εμπιστεύονται, είναι πάντα ευχαριστημένοι.

View the embedded image gallery online at:
http://www.mpalourdoscolors.gr/about-us#sigProId51f94f7e6c

Νέο Κατάστημα

ΜΙΛΤΙΑΔΗ ΚΑΡΑΤΖΗ 29 ΝΕΑ ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΤΗΛ 2810342354-2810344047

View the embedded image gallery online at:
http://www.mpalourdoscolors.gr/about-us#sigProIdbb5989e769